Chiloudys blog

Chiloudys blog

Om bloggen...

Jeg er ikke den store "blogger", men her vil jeg forsøge at skrive lidt om min og hundenes dagligdag, med ture, træning og håber jeg, på et tidspunkt prøver og konkurrencer.

1 år med Hovsa

Alt og intet om hundenePosted by Anne Højbjerg Sun, January 08, 2017 22:44:47
Det er næsten ikke til at tro, men i morgen d. 9/1 er det præcis 1 år siden vi hentede Hovsa hos hans opdrætter, 8 uger og 3 dage gammel smiley Den kæreste, lille bitte vaps man kan tænke sig, var han og den smukkeste, skønneste unghund er han i dag smiley

Hovsa's første tur til Vadehavet d. 15/1-16, 9 uger gammel:
Og tænk alt det, der allerede er sket bare på det første år, en masse skønne oplevelser vi allerede har haft sammen, Hovsa og jeg, i starten en masse små socialiseringsture, Hovsa og jeg gik gågaden i Ribe tyndt, en del gange i det første halve års tid, til Hovsa's store fornøjelse, de færreste kan jo stå for sådan en lille logrende uldbolle, som han var og Hovsa stornød hvert sekunds opmærksomhed smiley Udover gåturene både i gågader og andre steder, var Hovsa i de første måneder også en jævnlig gæst på Rehabiliteringscenteret i Vissenbjerg på Fyn, hvor min svigerinde var i en længere periode efter et trafikuheld -hun har det godt i dag smiley Også der tiltrak han sig gerne en del opmærksomhed, til hans store fornøjelse og han fik et vist kendskab til kørestole, rollatore og lign. Og samtidig blev han godt trænet i bilkørsel med alle de ture til Fyn og han en fornøjelse at have med i bilen.

Vi gik naturligvis til hvalpetræning og senere begyndte vi til Rally træning og her i efteråret, kastede vi os så også over LP træning.
I begyndelsen af marts sidste år, da Hovsa var lige knap 4 mdr. gammel, var vi til Hundeførerweekend hos Minddog på Fyn, vi var på Tricksholdet, en helt ny disciplin for mig, men det lagde grobunden til at vi i dag, sideløbende med Rally og LP træningen også prøver at træne hen i mod HTM Færdighedsprøverne. Og vi havde en fantastisk weekend! Vi var indkvarteret på Nr. Broby Fri og Efterskole og Hovsa var virkelig en lille stjerne at have med, helt cool med de nye omgivelser, sove fremmede sted, tilbringe en del tid i bilen under spisepauserne om dagen og samtidig var han modtagelig for nyindlæreing og vi fik en masse med hjem.

Udover den ugentlige holdtræning, mødes mig og Hovsa også jævnligt med Linda og hendes to skønne aussiedrenge til træning og hygge, hyggen må vi ikke glemme smiley Og 3 gange i slutningen af sidste år, tog mig og Hovsa på tur med Linda og drengene til prøver og konkurrencer, 2 Rally Begynder prøver nåede det at blive til sidste år, begge bestået og d. 18/12 prøvede vi kræfter med HTM Færdighedsprøve 1 og den bestod vi sørme også, skøn slutning på året smiley

Hovsa i Sorø d. 13/11-16, 1 år gammel:

Nu har vi taget hul på et nyt år, både et nyt kalender år, men også et nyt år med Hovsa og året der ligger foran os er allerede fuld af planer. Vi startede så småt i dag, hvor Rallytræningen i Ribe Hundevenner startede op igen, det var godt at komme i gang igen. Og ellers byder den kommende tid først på et par LP kurser, lidt spontant sprang jeg den anden dag på en afbudsplads til et LP kursus/temadag her d. 21/1 og d. 4/2 har både mig og Linda tilmeldt os et kursus med 3 af landsholdsdeltagerne ved det nyligt overståede Nordiske Mesterskab i lydighed, det bliver spændene -og ganske tiltrængt da jeg har været så letsindig at melde Hovsa til en LP1 i begyndelsen af marts, det er jeg nu ærlig talt ikke sikker på at vi er/bliver helt klar til, men nu må vi se.
Derudover er vi tilmeldt en håndfuld rallyprøver fra slut februar til slut maj måned og ydermere har jeg været optimistisk nok til at tilmelde os en HTM Færdighedsprøve 2 her til foråret, så vi kommer i hvert fald ikke til at kede os smiley