Chiloudys blog

Chiloudys blog

Om bloggen...

Jeg er ikke den store "blogger", men her vil jeg forsøge at skrive lidt om min og hundenes dagligdag, med ture, træning og håber jeg, på et tidspunkt prøver og konkurrencer.

Ingen Vejen, men HD/AD og Klubmesterskab

Alt og intet om hundenePosted by Anne Højbjerg Sun, July 02, 2017 14:11:00
Som overskriften siger, så kom Hovsa og jeg desværre ikke til dobbeltprøven i Vejen d. 11. Juni, jeg blev nedlagt af en mavevirus og turde ikke tage chancen og bevæge mig for langt fra et toilet.. Ærgerligt, men det er der jo ikke noget at gøre ved, heldigvis var vi jo "kun" tilmeldt i Øvet klassen, for træningens skyld.

Tirsdag d. 13, juni var jeg heldigvis frisk igen, for der skulle hele banden vaccineres og Hovsa HD/AD fotograferes og have taget blodprøve til MDR1 test. Joya og Smokey blev begge erklæret fine og i god form og var hurtigt færdige og så manglede kun Hovsa. Han blev også erklæret i fin form og så var det tid til bedøvelsen og det svier, tydeligvis! Hold da op hvor lilleprutten skreg da det blev sprøjtet ind og han skreg næsten helt ind til han begyndte at falde hen, han er virkelig sensitiv med sådan noget og man er jo ikke sheltie for ingen ting, så han lider absolut ikke i stilhed, lille prut smiley Men han fik taget røgten af hofter og albuer, samt fik taget blodprøve til MDR1 og blev rabiesvaccineret i mens han alligevel var bedøvet, så skulle han da ikke skrige over det smiley Han kom sig heldigvis fint og hurtigt over bedøvelsen og så var det bare at vente på resultatet fra DKK og det blev godt nok en overraskende kort ventetid, Hovsa blev fotograferet tirsdag morgen og torsdag eftermiddag i samme uge, kom svaret fra DKK, AA på hofterne og 00 på albuerne, så det kunne jo ikke være mere perfekt! smiley En uges tid senere kom resultatet af MDR1 testen, +/- hvilket vil sige at han selv er rask, men er bærer, hvilket jeg godt viste var en mulighed, da Smokey også er bærer. Men alt i alt virkelig dejligt at vide, at han er lige så fin inden i, som han er lækker uden på.

Lørdag d. 17. Juni skulle vi til Klubmesterskab i DKK Esbjerg, jeg var blevet overtalt til at stille i Rally Expert klassen. Det var en uofficiel prøve, men vores træner og dagens dommer er aut. Rallydommer i DKK, så både bane og bedømmelse var på officielt niveau. Hovsa klarede det faktisk rigtig fint, selvom jeg synes at vores træner/dommer virkelig have givet det gas med højrehandlingen! smiley Der var den mængde højrehandling der må være inden for de nye regler, men hun havde godt nok valgt nogle lidt svære øvelser der skulle højrehandles, men alt i alt klarede Hovsa det super fint, selvom det ikke er vores stærkeste side, det eneste der virkelig kiksede var bakke to skridt på højre side, det kan vi altså bare ikke endnu og jeg er ikke en rutineret nok rallyfører til at tænke over, at det er dumt at prøve at lave en øvelse om, som jeg ved vi ikke kan, så jeg kostede os 3 ekstra unødvendige point på den øvelse, så vi i alt miste 13 point på den. Det samlede resultat blev 81 point og en 2. plads, det er jeg faktisk ret godt tilfreds med, især når man tænker på at vi tabte de 13 point på samme øvelse, så hvis det ikke lige have været for den ene øvelse, som vist er den eneste vi bare ikke kan endnu i Expert klassen, så ville vi jo ikke have været så langt fra de 95 point der skal til for at opnå cert. -hvis det havde været officielt. Og officielt, det bliver det, d. 6. august går det løs med vores første officielle Rallyprøve i Expert klassen, det bliver virkelig spændene, forhåbentligt har vi fået lidt styr på den bakke på højre side inden da smiley

Men før det går løs med debuten i Rally Expert klassen, har vi lige en, eller faktisk to, HTM Færdighedsprøve 3, prøver d. 29. og 30. Juli i IEC i Viborg, hvor der også lige er et par ting vi skal have arbejdet lidt på, inden den, forhåbentlig, sidder lige i skabet, så vi kommer i hvert fald ikke til at kede os, her sommeren over, selvom al vores holdtræning ( 1 x LP og 2 x Rally om ugen) holder sommerferie fra denne uge smiley


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.